ESPECTACLES


ESPECTACLE MÀGIA I FANTASIA del MAG XULE


El MAG XULE ens presenta un espectacle amb dos formats diferents.
Un per públic familiar , però mes adreçat als nens i nenes. I un segon que sent també per tota la família i edats es mes adequat per els adults
Tan un com l’altre son espectacles amb molta sensibilitat, amb una curada posta en escena, música ben escollida per a cada moment, un vestuari molt vistós i amb diversitat de personatges en escena.
El primer dedicat mes als infants, fa que aquets visquin durant tot l’espectacle immersos en un mon de fantasia, (d’aquí el nom de l’espectacle), ja que els transporta al mig dels seus ídols de contes i pel·lícules, tan del mon del llegendari Walt Disney , com els mes recents. Personatges que surten a l’escenari, que es passegen per la platea del teatre perquè els nens els puguin tocar i que no escatimen la foto amb ells o la carícia als mes menuts, son per exemple: MICKEY MOUSE, MINNIE, l’ànec DONALD, GOOFY, BLANCA NEUS, el mes recent BOB ESPONJA i la mascota de la companyia LA XULETA entre altres.
A mes els nens participen activament en l’espectacle, es converteixen em mags improvisats i fins i tot en personatges dels contes com els que estan admirant.
Tothom surt satisfet, però sobretot els infants que recordaran duran molt temps que per exemple varen fer de princesa ballant amb la bestia del conte o varen levitar màgicament fent de mag i a mes sempre s’emporten algun regal.
A l’altre versió del espectacle dedicada mes a adults, gaudirem de sorprenents GRANS IL·LUSIONS, desaparició o aparició de diversos personatges inclòs el propi MAG XULE, levitacions, canvi de vestuari sorprenent i gags d’humor constants.
MAG XULE compte amb una gran companyia integrada per diversos actors, mags i tècnics i amb l’inestimable ajuda de les seves dues ” parteners”, LA PUÇA i MAGA TIDUJ .
Parlem dons de: UN GRAN ESPECTACLE! amb dues versions.

MAG XULE